به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بخش اعظمی از جامعه هدف صنعت گردشگری ایران را کشورهای عراق و سایر همسایگان تشکیل میدهد و نواحی غرب کشور از حیث همجواری با کشورها عراق میتواند نقش حیاتی و سازندهای را در این زمینه ایفا کند و به همین خاطر راهاندازی توریسم سلامت در غرب کشور از درخواستهای دیرینه دولت و مردم همسایگان غربی ایران و بهویژه کشور عراق بوده است.
زیرساختهای گردشگری درمان شامل بیمارستانها، کلینیکها و مراکز درمانی سرپایی است اما برخی از مناطق گردشگری استان از نظر زیرساختهای درمانی دچار ضعف شدید است؛ به همین دلیل به منظور توسعه همهجانبه توریسم سلامت الزاماً باید زیرساختهای درمانی در این مناطق تجهیز و تقویت شود و این موضوع به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.
رویه گردشگری سلامت به این شکل است که بخشی از آن مربوط به کارهای درمانی و بخشی دیگر مربوط به گردشگری است چرا که توریست وارد کشور شده است و هر گردشگر سلامت نیز سه برابر گردشگر معمولی ارزآوری برای کشور به همراه دارد. گردشگر سلامت ارز خود را با چمدان وارد کشور میکند. هر گردشگر سلامت که وارد کشور میشود معادل 40 تا 50 بشکه نفت ارزآوری دارد.
گردشگری سلامت دو حوزه درمان و تندرستی را شامل میشود که خوشبختانه در استان کرمانشاه وجود پزشکان حاذق، طبیعت چهارفصل و خدمات ارزان سبب شده که کرمانشاه به عنوان یکی از قطبهای مهم گردشگری سلامت محسوب شود.