برازنده بر لزوم حمایت وزارت بهداشت از اجرای چنین طرحهایی تاکید و تصریح کرد: تاکنون هیچ حمایتی از این طریق صورت نگرفته و انتظار حمایت هم نداریم ولی از آنها انتظار داریم که حداقل چوب لای چرخ فعالیت بخش خصوصی نیز نگذارند.
وی با بیان این که یزد برای تبدیل شدن به مقصد گردشگری سلامت ایران باید در وهله اول زیرساختهای مجاز را توسعه بدهد، گفت: ابتدا باید خانههای غیرمجاز تعطیل شود تا زیرساختهای مجاز اقامتی و خصوصاً هتل بیمارستانها در سطحبندیهای متعدد به رونق بیافتد.
وی افزود: متاسفانه روزانه تعداد قابل توجهی از بیماران از استانهای جنوبی کشور در واحدهای غیرمجاز اقامتی در حال اسکان هستند و این اقتصاد قابل توجه در گردشگری سلامت، به صورت زیرزمینی و غیرمجاز در جریان است که از نهادهای متولی خواستار ورود جدی به این مسئله هستیم.
این فعال گردشگری خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مشکلات یزد در حوزه توسعه گردشگری سلامت مربوط به پروازهای مستقیم بینالمللی به یزد است که باید در اولویت سطح کلان مدیریتی استان قرار داشته باشد.
طرح صیانت، یک طرح هیجانی و زیانآور برای اقتصاد
این فعال گردشگری همچنین به طرح صیانت و تبعات چنین طرحی در اجرای این طرح گردشگری سلامت نیز اشاره کرد و گفت: من معتقدم که طرح صیانت یک طرح هیجانی است و به زودی قابلیت عملیاتی شدن ندارد و ضرری که به اقتصاد کشور میرساند به راحتی قابل جبران نیست که کشور بخواهد برای آن ریسک کند چون زیرساختها و مقدمات آن در کشور فراهم نشده است.